Tervezés - Építészet

Kezdőlap / Tervezés

ÉPÜLETGÉPÉSZTI TERVEZÉS

01

Tervezés:

Vállalkozásunk komplett épületgépészeti szolgáltatásokat nyújt közületeknek és magánszemélyeknek egyaránt a legkorszerűbb technológiai eljárások és minőségi szerint.


Már a tervezésnél eldől, hogy ingatlanunk egy energia,- és pénzfaló ingatlan lesz e, vagy működtetését gazdaságosan fogjuk e megoldani.

legtöbb költséget a fűtés és melegvíz ellátás okozza, nem elhanyagolhatóak a háztartási gépek energiafelhasználási igényei sem.

Fontos megjegyezni, hogy az energiatakarékos fenntartás nem csupán a pénztárcánkat kíméli, de a környezetünkre is alacsonyabb terhet rovunk.

Ezen irányelveket foglalja magába a 2012-től életbe lépett új jogszabály is. Az energetikai tanúsítvány rámutat arra, hogy a lakás, családi ház falai, födém, padló szerkezetei nyílászárói, épületgépész rendszere (fűtés, melegvíz készítés) a mai követelménynek megfelelő „C” kategóriától mennyire térnek el. Megtudjuk, mivel ill. hol lehetne a legtöbbet javítani az épület hatékonyságán. A számítás értékei adják ki az épület rezsijét - és ez alapján számítható az is, mennyi CO2-kibocsátással jár az épület üzemeltetése.

Az „A+”,”A”, „B” kategóriás épületek igen keveset fogyasztanak, jól eladható építmények, hisz a fenntartási költségük az átlagosnál jobbnak mondható. A „C” kategóriánál rosszabb besorolású ingatlan korszerűsítése indokolt.

Vállalkozásunk segít önnek az energiatakarékos és környezetkímélő megoldások megtervezésében, és a komplett kivitelezést is rábízhatja munkatársainkra.