BEMUTATKOZÁS

Kezdőlap / Bemutatkozás

Bemutatkozás

Kötelezettségek nélkül...

Cég megalakulásának története

Fuvarozás-szállítmányozás, gépészet

Cégünk 2006 augusztusában alakult Trade Bau 2006 kft néven családi vállalkozás formájában, ami két szakmai területet foglalt magába az alábbiak szerint.

  • Fuvarozás-szállítmányozás
  • Gépészet

A szállítmányozással és eme feladatok irányításával édesapám Urbán Mihály foglakozik, valamint az építőipari részen besegít nekünk az anyag mozgatásában saját 7.5 tonnás teherautónkkal, amelyteherautó alkalmas nemzetközi fuvarozásra is.

A gépészeti részt én, Urbán Csaba képviselem. Képzettségemet tekintve csőhálózat- és berendezés-szerelő vagyok, országos szakmai versenyen 1. helyezést értem el. 16 éves korom óta foglalkozom gépészettel,

2000-ben az Arzenál 96” Kft-ben kezdtem meg önálló munkámat különböző gépészeti munkákon, 2006-ban léptem be az akkor már megalakult Trade Bau 2006 Kft-be, ahol jelenleg is tevékenykedem. Érdeklődési köröm a megújuló energiák irányában is kiterjedt,s ezek kivitelezésével is egyaránt foglalkozom,valamint a hagyományos tüzelésű berendezések hő központok cseréje,ipari vezetékek,távvezetékek,technológiai rendszerek építése is szép feladat számomra.

Szakmai képzetségemből következően 17 éve ténykedem a gépészetben, és ez idő alatt számos ipari és családi ház gépészeti kivitelezését végeztem el cégemmel aminek a mai napig az ügyvezetője vagyok , referenciáinkat mellékeltem a teljeség igénye nélkül.

Átlagos létszámunk (2010-2013) 10 fő ami 7 gépész 3 segéd arányban oszlik meg de mivel ettől a létszámtól nagyobb szükségletű projekteket is végzünk évről évre,ezáltal egy megbízható és összeszokott szerelő-alvállalkozói gárdával rendelkezünk.2013-ban megalakult a MAGYAR-ÉP HOLDING KFT ami a Trade Bau 2006 Kft-ből vált ki, kimondottan az épületgépészeti feladatok ellátására a megszokott szerelőgárdával és cégvezetővel Társaságunk folyamatosan megtalálható az APEH köztartozás mentes oldalán.

REHAU, VIESSMANN, BUDERUS, MEGATHERM, FALFŰTÉSRENDSZER, FLEXO,stb. termékektől eltérően más gyártók termékeivel is dolgozunk.

Urbán Csaba
ügyvezető